Over Ons

CBC. De naam zegt het al: Choices by Chase. Dat is waar ons hele merk om draait en voor staat. Alles wat je op onze website vindt is dan ook (gebaseerd op) de keuze van Chase. Chase is een Pomeranian met een bijzonder eigenzinnig karakter (te volgen op Instagram @pom_chase) en de trotse bezitter van een baasje dat graag een stapje extra voor hem zet;-).

In de zoektocht naar de perfecte hondenmand voor hem, kwam zij tot de conclusie dat er geen hondenmanden bestonden die aan al haar eisen voldeden. Een hondenmand is namelijk een prominent meubelstuk in de woonkamer, dus mag best gezien worden. Echter, wanneer een mand mooi is, is deze vaak te mooi om te gebruiken en niet wasbaar of gemaakt van een stof die lastig is schoon te houden.

Zo zijn de manden van CBC dus niet alleen ontworpen op basis van uitstraling, maar voornamelijk met het oog op duurzaamheid en functionaliteit. De manden hebben een luxe uiterlijk, waarbij gebruik is gemaakt van de meest hoogwaardige stoffen. Zo blijft de kwaliteit behouden, wasbeurt na wasbeurt. Daarnaast is de stof erg aangenaam voor zowel de hond als eigenaar: de stof is heerlijk zacht maar ook vuil- en haar afstotend. Maar wat CBC zo uniek maakt, is dat de items zijn uit te breiden met diverse accessoires, die allemaal dezelfde kwaliteiten bezitten.
Zo krijgt jouw interieur eenheid en jouw hond de luxe die hij verdient.

Maar ook onze speeltjes en andere artikelen zijn met de grootste zorg uitgekozen. Ze worden eerst uitvoerig getest op duurzaamheid, veiligheid en pleziergehalte, hoogstpersoonlijk door Chase zelf. Pas wanneer de artikelen diverse tests hebben doorstaan, krijgen ze een waardig plekje op de website.

Dus stop met meten, proberen, Googlen, maken, bedenken of aanpassen. Dat hebben wij al voor jou gedaan.
CBC maakt het je gemakkelijk door al deze producten te bundelen in één webshop.

Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is te kiezen. Dat is soms al lastig genoeg 😉

Luxe velvet hondenmand set taupe speelgoedmand sierkussens

Stichting Dierenhulp

CBC collection werkt vanuit de visie dat ieder dier het beste van het beste verdient. Maar helaas mag niet ieder dier genieten van een heerlijk comfortabel mandje of leuke speeltjes. Daarom zijn wij in januari 2024 een samenwerking aangegaan met Stichting Dierenhulp. Deze organisatie zet zich belangeloos in voor dieren in nood, waar ook ter wereld. Wij proberen ons steentje hierin bij te dragen door van alle verkochte items via hun website, 10% te doneren aan deze prachtige stichting. Maar ook onze eigen klanten willen we deze mogelijkheid geven. Wanneer je code DIERENHULP gebruikt bij het afrekenen, doneer jij ook 10% van jouw aankoopbedrag aan Stichting Dierenhulp.