FAQ

Welke maat hondenmand is geschikt voor mijn hond?

Wij adviseren altijd om de binnenmaat van de huidige mand op te meten en deze als uitgangspunt te nemen bij het kiezen van een maat.

De binnenmaat van maat M is 45-50cm en van maat L 55-60cm.

Welke maat ligkussen is geschikt voor mijn hond?

Het ligkussen in maat S is erg ruim voor kleinere rassen. Een Pomeranian, Teckel of Toypoedel kan er heerlijk languit op liggen (eventueel zelfs met een maatje). Het kussen in maat M is een slag groter en geschikt voor middelgrote rassen.

Het ligkussen/kussen in de hondenmand dat ik besteld heb is erg volumineus. Is dit ok en blijft dit zo?

De vulling in de kussens zal met de tijd iets afnemen. Om te voorkomen dat jouw viervoeter binnen enkele weken al in een kuil komt te liggen, ‘overvullen’ we onze kussens tijdens de productie.

Na een aantal weken zal het kussen zich zetten en de juiste vorm aannemen.

Doordat de stof erg zacht is, kan je hond in het begin ook wat van het kussen afglijden. Na een paar dagen liggen en/of een keer wassen gebeurt dit niet meer.

Een product dat ik wil hebben is uitverkocht. Wat nu?

We zijn altijd bezig met het maken van nieuwe items. Als je ons een bericht stuurt met welk artikel je wilt bestellen, kunnen wij je meer informatie geven over de actuele productie- en levertijd en zorgen wij ervoor dat je jouw gewenste artikel zo spoedig mogelijk ontvangt.

Ik heb een vraag over ruilen of retourneren

Onze retourservice maakt ruilen en retourneren simpel. Via MyParcel ontvang je de mogelijkheid en verder instructies voor jouw retour.

Wil je iets weten over ons retourbeleid? Klik dan hier voor onze voorwaarden.

Kom je er toch niet helemaal uit, of wil je iets anders vragen? Neem contact met ons op via de chat of klik hier voor de contactpagina.

Heb je een andere vraag?

Neem dan direct contact met ons op via de chat, of ga hier naar de contactpagina.